Copyright 2021 - WvdP
 

Amsterdam, 29 maart t/m 9 april

iedereen is van de wereld, de wereld is van iedereen
Het Open Atelier van i-psy te Amsterdam presenteert in het kader van de Week van de Psychiatrie: iedereen is van de wereld, de wereld is van iedereen in buurthuis Archipel te Amsterdam Oost.
Data: dinsdag 29 maart t/m zaterdag 9 april
Een pop-up tentoonstelling van diverse kunstwerken gemaakt door kunstenaarswerkzaam in het Open Atelier. Ze zullen aanwezig zijn om met bezoekers te praten over hun werk. Daarnaast worden er speelse creatieve workshops gegeven. Centraal staat het thema veerkracht.
i-psy is een interculturele GGZ instelling die zich bezighoudt met de behandeling en begeleiding van bewoners in Nederland met een diverse culturele achtergronden. Naast het team met psychologen is er ook een team voor vaktherapie. Hieronder vallen dans/bewegings-, muziek en beeldende therapie.
Het Open Atelier is een broedplaats voor de cliënten van i-psy om kunst te maken. Veel mensen vinden in het Open Atelier afleiding, ontspanning of inspiratie bij het creëren van hun eigen beeldend werk. Openingstijden expositie: maandag t/m zaterdag van 10:00 – 20:00
Entree: GRATIS
Adres: ARCHIPEL Makassarplein 1, Amsterdam Oost Tel: 020-2293195
Archipel is toegankelijk voor rolstoelen.
Bereikbaarheid: buslijn 22/65/37, tramlijn 7/14
Data van de workshops wordt nog bekend gemaakt. Voor meer informatie: www.buurthuisarchipel.nlhttps://ipsybeeldendetherapie.wordpress.com www.weekvandepsychiatrie.nl
 

Sittard, 29 maart

Op dinsdag 29 maart organiseert Zuyderland GGz in samenwerking met Steunpunt Herstel een kunstmarkt van 10.30 - 16.00 uur in het Hostel. Kom en bewonder de creativiteit van cliënten! En…wilt u meer weten over de geestelijke gezondheidszorg en onze werkwijze? Stel dan uw vragen aan onze ervaringsdeskundigen.
Daarnaast bieden wij om 11.00 en 15.00 uur de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door het Hostel. Een mooie gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Loop gerust binnen bij het Hostel, Stationsstraat 18 - 20 in Sittard.
f t g