skip to Main Content

Brainstormsessie Doe jij ook met ons mee?

Datum/Tijd
22-03-2021
19:00 - 21:00


Brainstormsessie met Anna Truttebel – Doe jij ook mee?

We leven in een waanzinnige en constant veranderende wereld. De Week van de Psychiatrie gelooft in de kracht van psychische kwetsbaarheid en een samenleving waar iedereen erbij hoort.

Nathalie de Korver zet zich met haar superheld ‘Anna Truttebel’ in om op eigen wijze na te denken over de toekomst van de Week van de Psychiatrie. Anna Truttebel is geïnspireerd op de onderbroekenlol van haar oma Lena – ze waait graag met een frisse wind ergens doorheen. Ook is ze eigenzinnig, een beetje rebels en tegen stigmatisering. Met haar motto: ‘Anders Door Het Dolle’ maakt ze zich serieus druk om op een creatieve manier de wereld een beetje mooier te maken.

Alle gekheid op een stokje. Tijdens deze online sessie gaan we brainstormen over hoe de Week van de Psychiatrie voor cliënten, naasten, professionals en andere betrokkenen betekenisvol kan zijn. We gaan aan de slag met onderwerpen zoals:

– Verbinding (op afstand)
– Aantrekkingskracht/aansluiting
– Inclusie
– Digitalisering

Vind jij het ook te gek om samen met Anna Truttebel mee te denken over de toekomst van de Week van de Psychiatrie? Dan sporen wij jou aan om mee te doen!

Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: annatruttebel@gmail.com. Bellen of WhatsAppen kan ook op 06-30020043. Wanneer wij jouw aanmelding hebben ontvangen krijg je een e-mail met verdere instructies.

Back To Top