skip to Main Content

Creatieve inloop

Datum/Tijd
24-03-2022
14:00 - 16:00

Locatie
De Kentering


Van 21 t/m 26 maart 2022 is het de jaarlijkse week van de psychiatrie. Dit keer is het thema: Elke stem telt.

Jouw stem telt

Elk mens doet ertoe. Daarom is het van belang dat alle stemmen gehoord worden. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren, eigen mogelijkheden en talenten om zich te uiten. Daarom is er in de Week van de Psychiatrie 2022 veel aandacht voor uiteenlopende expressievormen en initiatieven. Misschien kan je mooi zingen, of schrijf je gedichten, kan je heel mooi tekenen of ben je muzikaal?

De helende werking van creativiteit

Jezelf creatief uiten kan helend werken. Even uit je hoofd en aan de slag met je handen of met je lijf. Iets maken waar je trots op bent, of iets doen wat je een goed gevoel geeft.

Creatieve inloop woensdag 23 maart

De Kentering is een laagdrempelig steunpunt voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten in Nijmegen. Wij organiseren in de Week van de Psychiatrie op woensdag 23 maart van 14 tot 16 een creatieve inloop. Je kan meedoen met een workshop Collage maken en je kan een Zang-workshop volgen. Wij zorgen ook voor een hapje en een drankje.

Workshop Collage maken met Eefje Smits

Kom in een ontspannen sfeer jouw stem uitbeelden in creativiteit. Knippen, plakken en al die verschillende puzzelstukjes vormen samen jouw stem en jouw verhaal.

Workshop Zang met Saskia Bak

  • Hoe klinkt jouw stem?
  • Hoe klinken jullie stemmen samen?
  • Wat kunnen al die verschillende stemmen vertellen?

Kom en zing met Sas!

Sonja Sterkenburg verzorgt de catering.

Doe jij mee?

Iedereen die zelf te maken heeft met een psychische kwetsbaarheid of erbij betrokken is, is van harte welkom op onze creatieve inloop. Het is fijn als je laat weten dat je komt. Stuur ons een berichtje op ondersteuning@dekentering.info. Maar je kan ook gewoon 23 maart s’ middags binnenlopen.

Vanaf 13.30 ben je op woensdag 23 maart welkom op Limoslaan 10 en om 14 .00 uur starten we met het programma.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

024 324 99 75
www.dekentering.info
ondersteuning@dekentering.info

Back To Top