skip to Main Content

Elke stem telt

Datum/Tijd
26-03-2022
09:30 - 16:00

Locatie
Harderwijk


Wat is de week van de psychiatrie?
Elk mens doet ertoe, het is daarom van belang dat alle stemmen gehoord worden. Eenieder heeft zo zijn eigen voorkeuren/mogelijkheden/talenten om zich te uiten. Daarom is er in de Week veel aandacht voor uiteenlopende expressievormen en initiatieven.

Doe je mee?
Hoe laat jij van je horen; hoe maak jij jezelf zichtbaar? Is het poëzie, tekenen, schilderen, literatuur, muziek, beeldende kunst? Wil je iets laten zien en/of jouw ervaringen delen? Samen zorgen we ervoor dat ook jouw stem telt!

Wat gaan we doen?
Zaterdag 26 maart gaan wij in het Praktijkhuis onze stemmen laten horen! Dit gaan wij doen door een aantal herstelverhalen te vertellen en hier samen over te praten. Vervolgens gaan we na een wandellunch de middag besteden aan creatieve activiteiten met een herstelgericht thema. Iedereen is van harte welkom, je kan bijvoorbeeld aansluiten bij een activiteit en/of verhaal, maar bent uiteraard ook de gehele dag welkom.

Wanneer?
Zaterdag 26 maart bij Ixta Noa Harderwijk aan de Johanniterlaan 10c.

Programma:

  • 09.30 uur – Inloop met thee/koffie
  • 10.00 uur – Start van de dag/ Herstelverhalen
  • 12.00 uur – Wandellunch
  • 13.00 uur – Herstelgerichte creatieve activiteit
  • 16.00 uur – Afsluiting van de dag

Aanmelden:
Heb je interesse om bij deze dag of een deel ervan aan te sluiten? Het zou fijn zijn als je je wilt aanmelden via 06 – 11 26 35 82 of harderwijk@ixtanoa.nl en laat weten of je mee luncht of niet (i.v.m. de voorbereidingen).

Programma Herstelverhalen:
Welke herstelverhalen er verteld worden en wie deze gaan vertellen wordt in aanloop van 26 maart nog apart gedeeld.

Lees meer over de Week van de Psychiatrie.

Download het PDF-bestand.

Back To Top