skip to Main Content

Het zenuwstelsel! Een verrassende kijk op jouw aandoening

Datum/Tijd
23-03-2022
14:00 - 16:00

Locatie
Praktijkhuis Ixta Noa Nijmegen


Raak je vaak ontregeld? Heb je onverklaarbare lichamelijke klachten? Zijn er periodes dat je haast geen gevoelens ervaart? Of heb je andere (psychische) klachten waar je onvoldoende grip op krijgt met praten?

Neem dan deel aan de themabijeenkomst “Het Zenuwstelsel! Een verrassende kijk op jouw aandoening” bij Ixta Noa Nijmegen of online. Bertine Rosink is gastspreker deze middag en samen gaan we ontdekken hoe we op een andere manier naar onze aandoeningen kunnen kijken.

Naast haar kennis van het zenuwstelsel heeft Bertine veel praktische ervaring opgedaan vanuit de trauma-informed yoga. Bovendien heeft ze als ervaringsdeskundige persoonlijk mogen ervaren hoe het zenuwstelsel een andere ingang kan zijn om lichaam en geest te helen.

Tijdens deze bijeenkomst leer je hoe het zenuwstelsel van invloed is op onder andere je denkvermogen, slaap, ingewanden en stemming. We hopen dat je hierdoor beter je eigen fysieke en emotionele reacties begrijpt. De praktische oefeningen tijdens de bijeenkomst kunnen je helpen om je eigen zenuwstelsel te leren beinvloeden. Ook is er ruimte voor vragen en uitwisseling.

We hopen een inspirerende middag er van te maken in een sfeer van veiligheid. Je kunt deze bijeenkomst zowel fysiek als online bijwonen. Voor de online deelnemers hebben we van tevoren een MS Teams testmoment georganiseerd, instructies volgen per mail.

Programma

12.00 uur: Mogelijkheid tot testen van MS Teams
13.45 uur: Inloop digitaal/fysiek
14.00 uur: Hoe werkt het zenuwstelsel op jouw gemoed?
Pauze
15.00 uur: Welke invloed heeft het zenuwstelsel op je lichaam?

Begeleiding

Marieke en Helen

Aanmelden

Wil je deelnemen? Meld je dan aan bij een van onze vrijwilligers, via nijmegen@ixtanoa.nl of bel 024-6793782.
Geef bij de aanmelding aan of je digitaal wenst deel te nemen of fysiek aanwezig wilt zijn. Vermeld ook je
mailadres zodat je in het geval van digitale deelname de link kunt ontvangen.

Het aantal beschikbare plaatsen is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

Meer informatie over Bertine vind je op birdieflies.nl

Back To Top