skip to Main Content

Het concept Living Museum vindt op meerdere plekken in Nederland ingang.

The Living Museum Tilburg  is opgezet door Rob Haen en Tamara Podda. Na een bezoek aan het inspirerende Living Museum Bennebroek besloten zij dat elke stad een Living Museum nodig heeft. The Living Museum Tilburg biedt een stigma-vrije, positieve omgeving waar mensen gezien worden voor wat zij kunnen en in hun kracht worden gezet. Voor sommigen draait het om ontmoeting en samen creëren; voor anderen is het werken naar het professionaliseren van hun kunst. De kunstenaars maken en draaien alles zelf; ze zetten zichzelf weer in hun kracht. Dit heeft als gevolg dat zij als persoon groeien en richting vinden in het maken van hun kunst.

Vaste locatie The Living Museum (kunstlocbrabant.nl)

Ontmoeten, kunst maken en jezelf laten inspireren. The Living Museum Leeuwarden is een plek om andere mensen te ontmoeten, om (samen) kunst te maken en om deze te delen. Je kunt jezelf laten inspireren. Iedereen is welkom om zijn of haar talenten te uiten! Het maakt niet uit welke achtergrond of beroep je hebt.

Kunst is een middel om te verbinden, een taal die universeel is en zich niet laat kaderen in welke vorm dan ook. Een pure vorm van expressie. Vanuit deze puurheid stimuleert The Living Museum levenskunstenaars om zich te laten zien aan de wereld.

The Living Museum is een beleveniswereld waar je meegenomen kan worden in het creatieve proces van de aanwezige kunstenaars die in hun eigen studio kunst maken. Dat is wat the Living Museum zo bijzonder maakt. Esthetiek en authenticiteit, gemengd met de vaak rauwe werkelijkheid van deze wereld.

Door een respectvolle en open houding helpen we elkaar als we er even niet uitkomen. Gelijkwaardigheid en betrokkenheid zijn de key-words.

Wij nodigen je uit om dit te komen ervaren!

Home | The Living Museum | Leeuwarden

Back To Top